fbpx

Lomat on lomailtu ja on aika palata työn touhuun! Oikeastaan oma lomani koostui pienistä vapaanpätkistä keikkojen välissä, mutta laulajalle kesäkeikat on ihania. Pääsee kauniisiin rantamaisemiin, mukavan leppoisiin kesätapahtumiin esim. Lohilahden kesäpäiville ja Haukivuoren Suolentisbileisiin. Näin jopa nuoruudessani fanittamani Basic Elementin!

Iloisia kohtaamisia, mökkeilyä perheen kesken, mukavan raukeita kesäiltoja, uimista ja herkkuja -niistä oli mun kesä tehty!

Uudet tilat

Uusi kausi avataan virallisesti uusissa tiloissa. Kansankadulle muutti toukokuussa Miun juuret -leipomo, joka nimensä mukaisesti on erikoistunut juurileivontaan. (APUA, mitä herkkuja! Kannattaa tulla maistamaan ja nappaamaan vaikka mukaan lämmin leipä ohikulkiessaan tai hörppäämään kuppi kahvia lämpimän pullan kera…)

Väistyin siis kahvilan tieltä `”perähuoneeseen”, jonne omin kätösin remontoin söpön lauluparatiisin. Kahvilan kanssa samoissa tiloissa toimiminen toi Laulumolle myös mukavan odotustilan. Ei tartte talvipakkasellakaan enää ulkona värjötellä.

Syksyn toiminta

Tutut torstain avoimet ovet aloittavat toimintansa 4.8. 2022 klo 18 alkaen. Voit tulla laulamaan ennakkoilmoittautumisella, joko tunniksi, kahdeksi tai kolmeksi. Hinta määräytyy tuntimäärän mukaan. Elokuussa hinta on 10e/tunti ja laulamaan mahtuu 4 laulajaa kerrallaan. Paikkaa voi tiedustelta minulta tai kurkistaa Laulumon nettisivujen ”ryhmävalmennukset” -kohdasta missä linkki varaustaulukkoon. Tule rohkeasti kokeilemaan!

Ilmoittaudu mukaan

Laulamaan voi tulla yksin tai kaverin kanssa. Voitte myös koota kivan porukan ja tulla laulamaan isommalla sakilla. Varauskalenterista löytyy mahdollisia aikoja tai sitten suoraan ottamalla yhteyttä minuun. Perjantain ajat eivät löydy varauskalenterista mutta mahdollisia aikoja voi tiedustella minulta.

KaraokeKlubi

Sunnuntaina 14.8. jatkaa laulumon suositut KaraokeKlubit. Ryhmään mahtuu 4 laulajaa. Klubilla lauletaan lauluja karaoketaustoilla laidasta laitaan, teemoittain, mutta iloisella turvallisella kannustuksella ja positiivisella vireellä. Toiminta alkaa syksyllä kolmella ryhmällä. Esimmäinen ryhmä kokoontuu klo 15.00-16.30. Toinen 16.45-18.15 ja kolmas 18.30-20.00. Kokoontumisia tulee yhteensä 15 kertaa. Hinta syyskaudelle 165e. Maksun voi maksaa myös osissa sopimuksen mukaan. Myös yleisimmät kulttuuriedut käyvät maksuväliseenä, mikäli saldoa on vielä jäänyt käyttämättä. Syyskauden paikat on varattu täyteen, mutta YKSI peruutuspaikka on vielä ensimmäisessä ryhmässä. Ota yhteyttä, jos kiinnostuit!

Tarkempaa tietoa KaraokeKlubin toiminnasta

Uutuus! Lasten musaklubi

Uutuutena syksyyn tarjoan Lasten Musaklubin. Musaklubi käynnistyy keskiviikkona 14.9. 2022 klo 17.15-17.55. ja se on suunnattu 6-10 vuotiaille lapsille. Musaklubilla lauletaan, rytmitellään, kokeillaan soittimia kuten ukuleleja, boom whackerseja ym. Musaklubin kokeilujakso 7 kertaa. Jatkolle on mahdollisuus mikäli osallistujia ja riittää.

Tutustu Musaklubiin ilmoittautuminen käynnissä. Ota yhteyttä Pauliinaan 0407442736.

Sain luvan järjestää kulttuuritupsauksen Mikkelin kulttuurin unelmavuoden viimeisimmässä haussa. Elokuun lopussa/syyskuun alussa Kansankatu 13 takapihalla järjestetään Octobändin pieni konsertti/yhteislaulutilaisuus ”Syksyn sävelet”, jossa soivat suomipopin ja rokin helmet, joita yleisökin pääsee laulamaan OctoBandin säestyksellä. Tarjolla makkaraa ja omalla kustannuksella Miun juuret -leipomon herkkuja. Tästä infoa lisää myöhemmin.

Yksi syksyn suurista hetkistäni koittaa lauantaina 29.10. Savonlinnan kulttuurikellarissa, jossa käydään Tangomaestro tangolaulukilpailu. Pääsin Äänekoskella käydyssä semifinaalissa viiden parhaan joukkoon ja mukaan jännittävään finaaliin.

Ihana syksy tulossa. Erilaisia keikkoja ja tapahtumia Vekkulan kanssa, palvelutalovierailuja, yksityistilaisuuksien karaokevetoja, Cellar Jazz Bandin kanssa Einon Vintillä 14.10. ym, ym,

Ota rohkeasti yhteyttä, jos laulattaa! Laulaminen on niin hienoa ja ihanaa, puhdistavaa ja terapeuttista. Tule kokeilemaan!

Terkuin Pauliina/0407442736

Alkuun