fbpx

Karaokevalmennus ryhmille

Ryhmävalmennuksessa lauletaan vuorotellen yksin tai vaikka duettona. Pienessä ryhmässä on turvallista laulaa yleisön edessä. Lauletaan ja kuunnellaan sekä opitaan toisiltamme. 

Ryhmävalmennuksissa lauletaan max.5 henkilön ryhmissä.  Ryhmävalmennuksiin on aina ennakkoilmoittautuminen maksimiryhmäkoon vuoksi.  

Ryhmävalmennuksia on eri tyylisiä:  


Karaokeklubi sunnuntaisin

Laulumon ensimmäinen Karaoklubi starttaa SU 4.10. klo 18-19.30


”Laulun lumoissa” torstaisin

Ollaan Laulun lumoissa aina torstaisin: alkaen 10.9. 2020. Laulumon studiolla on avoimet ovet klo 18-21 eli ns. Walk In Karaoke. Tule laulamaan karaokea. Voit itse päättää oletko yksi, kaksi vai kolme tuntia. Maksu määräytyy ajan mukaan.

  • Laulun lumoissa iltojen tuntihinta on
    12 €/tunti /henkilö.
  • Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä, sillä ryhmän maksimikoko on 3hlöä maaliskuun ajan! Huhtikuusta lähtien 4.
  • Maksu paikanpäällä pankkikortilla, kulttuuripasseilla, kkäteisellä tai laskulla.

Karaokea kaverin kanssa (ajanvarauksella)

Kaveriporukalla:
Laulumon studiolle voit tulla myös kavereiden kanssa. Kerää oma porukka (3-5 henkilöä) ja varatkaa aika joko ajanvarauksesta tai suoraan Pauliinalta. Laulakaa joko tunti tai vaikka kaksi. Hinta määräytyy ajan perusteella. Laulumon ryhmähinta on 12€/tunti/henkilö

Parikaraoke:
Jos karaoken laulaminen yksin tuntuu liian jännittävältä, Laulumolle voi myös tulla myös parin kanssa. Voitte kokeilla duettoja tai laulaa vuorotellen. Kaverin ja valmentajan tuella laulamisen kynnys madaltuu ja uskallusta tulee lisää. Parivalmennuksen hinta 22€/tunti/henkilö. Valmennuksen voi varata suoraan Pauliinalta tai varauskalenterista.

Alkuun