fbpx

Syksy on varmasti aikaa, joka herättää tunteita suuntaan ja toiseen. Kesän kaipaus, ilman viileneminen pimeys ym. saa monille surun puseroon, mutta syksy voi olla täynnä myös iloisia asioita. Värit, marjat, sienet, raikkaus, uuden alku… Tunnustan, että olen vahvasti ”kesäihminen”, mutta syksyssä on myös sitä jotain 🙂

Uuden alku myös Laulumolla. Uuden laulukauden. Viime sunnuntaina aloitettiin KaraokeKlubi toisen ryhmän kanssa ja ensi sunnuntaina aloittaa toinenkin porukka. Torstain avoimet ovet ovat jo käynnissä ja laulajia on ollut mukavasti. Tilaa kuitenkin aina löytyy varsinkin klo19 eteenpäin. Kaiken tasoiset laulajat ovat tervetullut. Ryhmässä ei arvostella eikä kilpailla. Laulamisen ilo ja kannustus ovat molemmat läsnä hyvin vahvasti.

Laulumolla alkaa torstai-iltapäivisin myös Esteryn järjestämät karaokeryhmät. Tästä lisää tietoa Esteryn sivuilta. Toiseen ryhmään oli ainakin vielä tilaa. ( https://www.estery.fi/uutiset.html?200294 )

Syyskuussa alkaa keskiviikkoiltaisin klo 17.30-19. karaoken alkeisryhmä. Lauletaan yhdessä ja yksin. Aikaisempaa laulukokemusta et tarvitse. Tule juuri sellaisena kuin olet. Etsitään laulamisen perustekniikkaa ja tutustutaan helppoihin kappaleisiin mistä voisi aloittaa. Kurssi kestää vain 5 ryhmäkertaa ja maksaa 60e. Tämä on loistava tapa aloittaa uusi harrastus tai ainakin tutustua sellaiseen! Jatkokurssi on myös mahdollinen, jos innokkuutta riittää.

Muistathan, että laulumolle voi kerätä myös oman pienen (max.6hlöä) ja tulla viettämään iltaa laulaen. Voin tilata halukkuuden mukaan myös syömistä tai sitten voi tuoda omat eväät tullessaan. Hinta on tällöin 12e/tunti/laulaja. Useamman tunnin ollessa kyseessä voimme neuvotella pakettihinnan.

Laulumon uusissa tiloissa voi käydä laulamassa vaikka synttäri-, polttari-, tyky- ym. porukalla. Kysy tarjousta.

Teen edelleen yhteistyötä myös Lasten kulttuurikeskus Vekkulan kanssa. Syksylle mukavia tapahtumia liittyen myös tähän yhteistyöhön!

Iloisin lauluterveisin

Pauliina

Alkuun