fbpx

Laulumon vuosi on alkanut mukavasti tästä kurjasta tautitilanteesta huolimatta. KaraokeKlubit jatkuivat tammikuussa kahdella ryhmällä, yksityistunneilla on käynyt laulajia, torstaisin avoimet ovet on keränneet mukavasti porukkaa laulamaan ja uusi yhteistyö Lasten kulttuurikeskus Vekkulan kanssa on tuonut mukanaan kivoja uusia haasteita.

Vekkulan pääsiäisesitys

Alun perin perinteinen Vekkulan pääsiäisnukketeatteriesitys oli tarkoitus toteuttaa Vekkulassa live-esityksenä. Rajoitukset tekivät tästä kuitenkin mahdottoman, joten päätimme tehdä esityksestä tallenteen. Koko perheen musiikkisatu Pääsiäisen Onnenhiput oli huiman hauska ja opettavainen projekti. Lauloin ja näyttelin projektissa satuhahmo Unelman -roolissa. Vekkulan Aarre, sympaattinen haltija oli vastanäyttelijäni. Ihana, miten nuken kanssa näytteleminen vaatii aivan uutta näkökulmaa. Onneksi Aarre on niin hurmaava, että häneen oli ihana tutustua ja yhteistyöstämme tuli todella luontevaa. Aarteen nukettajana toimi Lasten Kulttuurikeskus Vekkulan toiminnanjohtajan Miia Damberg. Oltiin molemmat uuden edessä, selvittiin mielestäni mainiosti.

Musiikki valikoitui niin, että etsimme valmiita teemaan sopivia lauluja ja lisöksi sävelsin ja sanoitinkin tarpeen mukaan. Kaikkiin kappaleisiin tein taustanauhat ja sovitin satuun sopivaksi. Musiikin sävellys- ja sovitustyö oli todella mielenkiintoista ja haastavaa. Se herätti innostuksen jatkaa ja kehittyä tällä saralla. Vekkulan kanssa on suunnitteilla jatkossakin yhteistyökuvioita. Musiikkisatu on nähtävissä huhtikuun loppuun saakka.

Tästä linkistä pääset suoraan tapahtumapaikalle: https://www.nettilippu.fi/fi/event/musiikkisatu-paasiaisen-onnenhiput

Laulumon toiminta

Laulumon toiminta on jatkunut rajoituksista huolimatta mutta pienimuotoisesti. Yksityistunteja olen pitänyt jonkin verran ja niitä voi edelleen varailla. Ryhmätoiminta oli maaliskuun täysin tauotettuna, mutta nyt taas käynnisteltiin. Ryhmäkoko pidetään alle kuudessa, turvaväleistä huolehditaan, mikit desifioidaan huolellisesti. KaraokeKlubit sunnuntaisin, ”Laulun lumoissa” -avoimet ovet torstaisin. Tästä linkistä pääset katsomaan torstai-iltojen varaustilanteen. Varauskalenteriin voit tehdä varauksen itse tai ottaa minuun yhteyttä.

https://laulumo-my.sharepoint.com/:x:/g/personal/pauliina_laulumo_fi/EUdr0E4ubAFImCzYMrb22CEBr98F_ElyWWCZfTi9cOq6Bw?e=pmOxPk

Laulumo muuttaa

Volatin tiloissa on ollut hyvä olla ja kokeilla omia siipiä yrittäjänä. Nuijamiestenkatu 22 A matala liikehuoneisto jää sydämeeni ikuisesti. Monet laulut, naurut ja itkut ollaan noissa tiloissa asiakkaiden kanssa koettu. Nyt on kuitenkin aika vähän kasvattaa Laulumon toimintaa ja siirryn 1.5. alkaen uusiin toimitiloihin.

Tila kasvaa ja samalla saan kokoaikaiset toimitilat itselleni. Uudet tilat löytyvät Emolasta, osoitteesta Kansankatu 13. Olen niin innoissani ja kuin pesää rakentava lintu näin keväällä. On ollut ihana miettiä sisustusta ym. Olen halunnut ottaa huomioon myös ekologisuuden ja hyödyntänyt paljon Mikkelistä löytyvää EkoAarreKauppaa ja sen tarjontaa. Oikeesti, mitä aarteita sieltä löysinkään!

Tilat soveltuvat jatkossa isommalle (10-15 hlöä) porukalle illanistujaisiin sekä vaikka syntymäpäiviin, pikkujouluihin yms. tilanteen mukaan. Hirveästi kaikkia ideoita erilaisista mahdollisuuksista mitä uudet toimitilat tuovat tullessaan. Hyrisen toivoa ja intoa. Ihana, kun on jotain mitä odottaa.

Kesällä on tarkoitus jatkaa ainakin torstain avoimia ovia, yksityistunteja voi edelleen varailla, ym. suunnitteilla on myös viikonlopun intensiivikurssi 12-13.6. , jossa harjoitellaan tekniikkaa ja lauletaan oikein urakalla. Tästä tulee tietoa pian Laulumon Facesivulle.

Voimia ja onnenhippusia kaikille tähän haastavaan aikaan!

”Kevään ihana aika, ilo, värit, valo, voima. Uuden alku, paluu lintujen. Kesä, melkein tunnen sen!”

Terkuin Pauliina

Alkuun