fbpx

Sivujen päivittäminen on jäänyt jostain syystä mahottoman vähälle. Voisihan sitä varmaan kiireeksikin sanoa, mutta mitäs sitä selittelemään. Nyt uudella otteella uuteen vuoteen!

Uusi laulukausi alkaa. Laulumon sunnuntaiset KaraokeKlubit jatkavat syksyllä aloittaneiden laulajien voimin, joten uusille laulajille ei valitettavasti tässä kohdassa ole tilaa. Sen sijaan torstaiset avoimet ovet jatkaa ja viikoittain vapaata lauluaikaa löytyy niin torstain ryhmässä kuin yksityistunneillakin!

RENTO-kuoro jatkaa harjoituksiaan aina keskiviikkoisin Päämajakoulun monitoimitilassa klo 18-19.30. Jos matalan kynnyksen kuorolaulaminen kiinnostaa niin tervetuloa mukaan ihanaan porukkaan! 🙂

Tylsä aihe, mutta vallitsevien olojen vuoksi myös minun oli pakko tarkastaa laulutuntien hintoja. Korotus koskee vain yksityistunnin hintaa. Nostan hinnan helmikuusta alkaen 47€/tunti. Opiskelija, eläkeläiset sekä ns. kanta-asiakkaat saavat tuntiin mukavan 20% alennuksen. Tunnin hinta 38€/h.

Uutuutena lanseeraan Laulumon palveluihin ns. karaoketanssit. Ensimmäiset tanssit tanssitaan 24.2. 2024 klo 15-17 Lasten kulttuurikeskus Vekkulan isossa salissa (Otavankatu 7) Tervetuloa laulamaan ja tanssimaan 10e pääsymaksulla. Vekkulan kahvila palvelee tilaisuuden ajan. Tästä teen Facebook -tapahtuman pian!

Toinen uutuus mikä tulossa vielä kevään aikana: Laulantai -laulun intensiivipäivät! Laulantai järjestetään n. joka toinen kuukausi klo 11-14. Laulantait pitävät sisällään tehokkaan lauluntäyteisen päivän sisältäen tekniikkaharjoittelua eri teemojen sisällä, heittäytymistä, esiintymisvalmennusta yms.sekä välipalan. Hinta tulee olemaan n. 60e/osallistuja (myös kulttuuriedut maksuvälineenä) ja ryhmä 4-8 laulajaa. Laulantain aikataulu ilmestyy Laulumon sivuille lähiaikoina. Seuraa ilmoittelua 🙂

Olethan yhteydessä, jos laulattaa, niin tehdään asialle jotain! 🙂

Iloista vuoden alkua kaikille laulajille!

PS: Tämä laulaja on tulikokeen edessä Loistava laulaja -laulukilpailun finaaliviikonlopussa perjantauna 12.1 ja toivon mukaan myös la 13.1. Tervetuloa Keuruulle! Jos Keuruulle ei tiesi käy, niin Lauantain finaalin voi seurata myös Iskelmä tv:n kautta (https://iskelmatv.fi/ )

Alkuun